Nieuwe recepten

Pak je eigen lentepicknick in

Pak je eigen lentepicknick in


Gebruik Ball jars om de perfecte buitenmaaltijd in te pakken

Wat stop jij in je picknickmand?

Het picknickseizoen is officieel aangebroken; houten tafels en grasvelden zijn gevuld met mensen die willen dineren onder de warme lentezon. Of je nu een picknick voor jezelf inpakt of deelt met vrienden en collega's, er zijn een paar eenvoudige items die nietjes in je mandje zouden moeten zijn - waar je je deken ook neerlegt.


Bron: FreshPreserving.com

Een vers stokbrood is een klassiek picknickgerecht. In plaats van het te gebruiken om de typische sandwiches te maken, combineer het met je favoriete milde kaas en top met zelfgemaakte gemengde bessenjam. Deze verfrissende, sappige jam is de perfecte begeleider van knapperig brood en romige zachte kaas. Ook leuk om te delen met een groep!

Bron: Annies-Eats

Een snelle en knapperige toevoeging aan je lunchspread zijn knapperige augurken met dille. In een gewone pintpot, zoals deze Spring Green Heritage Collection potten, combineer gesneden komkommer, dille, knoflook, azijn, water en zout voor een smakelijk bijgerecht dat je gemakkelijk de avond ervoor kunt maken.


Bron: Food Faith Fitness

Hoewel taco's misschien niet het meest picknickvriendelijke eten zijn, is een tacosalade een betere optie. Leg je favoriete ingrediënten, zoals kip, paprika, salsa en avocado, in een quart pot met brede mond transformeert deze rommelige maaltijd in een gemakkelijke, draagbare salade. Pak verschillende soorten in om te personaliseren voor vrienden of gewoon extra guac voor jezelf!


Bron: Dick en Jane opvoeden

Fruitsalade is een andere favoriet van een picknickmand. In plaats van de traditionele bessen en gehakte meloen te verpakken, vul je een acht-ounce jampot met het fruit naar keuze en meng Griekse yoghurt erdoor voor extra proteïne en een meer bevredigende snack.

Ga voor meer inspirerende ideeën naar www.Pinterest.com/BallCanning.


Een lentepicknick plannen

Dit bericht wordt gesponsord door Mondelez, maar alle meningen zijn van mijzelf.

De lente is eindelijk hier na een schijnbaar eindeloze winter. Door dit warmere weer is mijn familie zo opgewonden om meer naar buiten te gaan, vooral om te picknicken, omdat ze Aimery's favoriet zijn! Voorjaarspicknicks zijn een nietje voor ons, dus we nemen je graag mee. Pak je snacks in en bekijk mijn tips voor het plannen van de perfecte lentepicknick!


Een kindvriendelijke picknicklunch plannen

Wat is een betere manier om te profiteren van een zonnige dag dan met een picknick? Pak je picknickmand in, pak de kinderen en ga naar een open buitenruimte en laat je achtertuin werken. De onderdelen van een picknicklunch zijn zo eenvoudig te maken dat de kinderen het meeste werk zelf kunnen doen. Natuurlijk hebben ze wat toezicht van een volwassene nodig, maar zelfs kleine handen kunnen het grootste deel van deze maaltijd bereiden en bereiden. De grootste uitdaging is om alles zo te ordenen en in te pakken dat het vers en intact blijft. Hier laten we je een eenvoudig kindvriendelijk picknickmenu zien dat heel eenvoudig is om samen te stellen.

Deze gezonde maaltijd omvat alle basisvoedselgroepen. Het eerste item dat u moet bereiden, zijn de groenten. We raden selderij, paprika, cherrytomaatjes en sperziebonen aan, die kinderen zelf kunnen knippen. Vervolgens moet je de trailmix samenstellen. Je kunt je voorraadkast plunderen voor de zoet-zoute benodigdheden die deel uitmaken van deze geliefde snack. We gebruikten gedroogde bananen, veenbessen, zonnebloempitten, cashewnoten, pinda's, rozijnen en meer voor een heerlijke traktatie, maar laat je kinderen hun eigen aangepaste mixen maken op basis van wat ze het lekkerst vinden.

Terwijl de kleine hapjes lekker zijn, zijn de belangrijkste attracties van dit buitenfeest de broodjes. Gebruik voor een zonvriendelijk alternatief voor mayonaise een smeerkaas die net zo lekker is en beter bestand is tegen de hitte. Voeg vervolgens kalkoen en ham toe voor een eiwitrijke lunch. Laat uw kinderen als toetje zelfgemaakte slagroom maken om te combineren met hun favoriete verse fruit. Het is een eenvoudige klus, maar ze zullen er zoveel plezier aan beleven en ze moeten zware room en een eetlepel banketbakkerssuiker in een luchtdichte pot van een kwart liter gieten. Ze zullen de container schudden om de room op de picknickplaats te "opkloppen" en klodders op ijshoorntjes gevuld met fruit plaatsen.

Nu het menu is gesorteerd, kan het inpakken van je picknickmand een spelletje Tetris lijken. Geen zorgen, we leggen precies uit hoe je al je smakelijke lekkernijen kunt verpakken om optimaal te genieten van buiten dineren.


Waarom studentenschuld een raciale rechtvaardigheidskwestie is

De schulden van studentenleningen drukken op meer dan 44 miljoen Amerikanen en voorkomen dat miljoenen mensen een huis kopen, een bedrijf starten, sparen voor hun pensioen of zelfs een gezin stichten. Deze schuld treft zwarte gezinnen, en met name zwarte vrouwen, onevenredig.

Hoger onderwijs wordt lange tijd gezien als een cruciale toegangspoort tot het vinden van een baan en het bereiken van economische stabiliteit en mobiliteit. Maar vanwege de al lang bestaande systemische rassendiscriminatie hebben zwarte gezinnen veel minder rijkdom om hun studie te betalen, wat voor zwarte gemeenschappen barrières opwerpt om toegang te krijgen tot hoger onderwijs en rijkdom op te bouwen. Zwarte gezinnen lenen vaker, lenen meer en hebben meer moeite met terugbetalen. Twee decennia na het afsluiten van hun studieleningen is de gemiddelde zwarte lener nog steeds 95 procent van zijn schuld verschuldigd, terwijl de gemiddelde blanke lener dat nog steeds heeft. afbetaald 94 procent van hun schuld.

Studenten van kleur volgen hoger onderwijs in een sociaal en economisch systeem dat is gebouwd op racistische ideologieën en is opgezet om tegen hen te werken en raciale rijkdom en inkomens- en prestatiekloven te bestendigen. Om deze systemische ongelijkheid recht te zetten, roepen de ACLU, het Centre for Responsible Lending (CRL) en meer dan 300 andere organisaties de Biden-Harris-administratie en minister van Onderwijs Miguel Cardona op om hun gezag onder de Higher Education Act te gebruiken om $ 50.000 van studieschuld per lener, en het Congres moet ook optreden.

Om de systemische problemen te begrijpen die geworteld zijn in de studentenschuldencrisis, moeten we beginnen met de geschiedenis ervan. Hoewel we het idee hebben genormaliseerd dat studenten schulden moeten aangaan voor de universiteit, profiteerden historisch gezien studenten van brede publieke investeringen in het hoger onderwijs. Niet alle studenten profiteerden echter in gelijke mate: zwarte studenten hadden weinig toegang tot GI Bill-uitkeringen en, zelfs een decennium na Brown v. Board of Education (1954), waren overwegend blanke instellingen (PWI's) in veel staten tegen integratie en gelijke behandeling. Verder bleven de staats- en federale regeringen ontoereikend en onbillijk historisch zwarte hogescholen en universiteiten (HBCU's) financieren, ondanks de hoogwaardige kansen die ze boden en de cruciale functie die ze vervulden voor zwarte studenten en gemeenschappen. Dit creëerde en versterkte de raciale rijkdom en hulpbronnenkloof in instellingen voor hoger onderwijs.

Het was in deze context dat het Congres en president Lyndon B. Johnson de Higher Education Act van 1965 aannamen. Johnson erkende de waarde van brede toegang tot het hoger onderwijs en hoopte dat de wetgeving de deuren van kansen zou openen voor iedereen, vooral zwarte studenten en andere studenten van kleur, via Pell Grants en andere subsidies.

Om deel te nemen aan onze agenda voor systemische gelijkheid om actie te ondernemen op het gebied van raciale rechtvaardigheid, Klik hier.

Maar tegen het einde van de 20e eeuw, net toen zwarte en bruine studenten en vrouwen binnenkwamen na decennialange juridische strijd en sociale strijd, verlegden reactionaire beleidsmakers de aanzienlijke kosten van hoger onderwijs van het publiek naar individuele gezinnen. Wat als een publiek goed werd beschouwd toen het voornamelijk voor blanke mannen was, werd een publieke last die naar gezinnen moest worden verschoven.

Deze verschuiving van overheidsfinanciering, die versnelde na de Grote Recessie, leidde tot voorspelbare en schadelijke resultaten: vandaag de dag zijn de kosten van hoger onderwijs onvoorstelbaar. Het is onbereikbaar voor de meeste gezinnen, vooral voor zwarte en bruine studenten, tenzij ze akkoord gaan met onhoudbare schulden. In feite bestendigen we de lelijke erfenis van redlining en huisvestingsdiscriminatie door te eisen dat dezelfde zwarte families die historisch gezien geen rijkdom kregen, een grotere schuldenlast op zich namen dan hun blanke leeftijdsgenoten.

De studentenschuldencrisis is slechts een van de laatste herhalingen in de lange en beschamende geschiedenis van te veel niet-nagekomen beloften aan Black and Brown-gemeenschappen. Dit land hield zich niet aan zijn belofte om voorheen tot slaaf gemaakte mensen het land te geven waarop ze na de burgeroorlog hadden gewerkt om rijkdom op te bouwen. Toen, van rode lijnen, ontoegankelijke GI-voordelen en nu de verminderde waarde van universiteitsgraden, hebben zwarte mensen voortdurend de wegen naar economisch succes volledig geblokkeerd.

Het kwijtschelden van $ 50.000 aan studentenschulden kan helpen bij het veiligstellen van financiële stabiliteit en economische mobiliteit voor Black and Brown-leners die onevenredig zwaar worden belast door deze studentenschuldencrisis en de gevolgen van de raciale welvaartskloof in dit land. Maar zelfs na hun afstuderen worden zwarte en latinx-mensen geconfronteerd met aanzienlijke discriminatie op het werk en verdienen ze veel minder dan hun blanke tegenhangers. Deze inkomenskloof maakt het nog moeilijker om financiële stabiliteit op te bouwen en de terugbetaling van studieleningen te beheren. Een hbo-opleiding verdiept de welvaartskloof in feite vanwege de hoge kosten en structurele problemen in ons systeem. Toch is hoger onderwijs een noodzaak, geen luxe, voor de huidige beroepsbevolking.

Vanwege deze aanhoudende ongelijkheden zullen er, zelfs met een annulering van $ 50.000 per lener, nog steeds miljoenen leners zijn met schulden. Dat aantal zal alleen maar groeien tenzij we de terugbetaling van leningen helemaal herzien en een schuldenvrij collegesysteem creëren. Het Centrum voor Verantwoord Leren stelt dat de federale overheid de terugbetaling moet verbeteren door: (1) de boeken van oninbare schulden op te ruimen, zoals schulden die al langer dan 15 jaar worden afgelost (2) de beperkingen op inningen te herstellen en de schulden van studenten af ​​te lossen in faillissement en (3) terugbetaling echt betaalbaar en budgetbewust maken door middel van een nieuw inkomensgestuurd aflossingsplan dat openstaat voor alle kredietnemers. Voor nieuwe studenten kan een nieuw sociaal contract ook de Pell Grant verdubbelen en de financiering en ondersteuning voor HBCU's verhogen.

We hebben de kans om miljoenen gezinnen te helpen hun Amerikaanse dromen te realiseren, financiële stabiliteit en economische mobiliteit voor zwarte en bruine gezinnen veilig te stellen en een cruciale stap te zetten in de richting van het dichten van de raciale welvaartskloof. De aanklacht is duidelijk, het moment is daar en de tijd voor actie is nu: de Biden-administratie moet $ 50.000 aan studentenschuld per lener kwijtschelden.


De kaascursus

Waarom eten de Fransen hun kaas tegen het einde van de maaltijd? Welnu, voedingsdeskundigen beweren dat de rijkdom van kaas een opgevoerd spijsverteringskanaal nodig heeft om goed te verteren. Als u het dus na het hoofdgerecht van uw maaltijd plaatst, wordt de pomp klaargemaakt. De Fransen zijn het daar volledig mee eens en breiden dat idee uit door rijke alkalische kazen te combineren met de complexiteit van een zure wijn. Koel een fles rosé om mee te nemen op je picknick. Het is de perfecte keuze voor de beginnende sommelier, omdat het geen kaas zal overheersen die je serveert en het is een typisch Franse zomerse verfrissing.


Pittige Dame

Als jij een van die mensen bent die hun leven samen genoeg heeft om je eigen doordrenkte water te maken, een pluim voor jou - je zult dol zijn op deze cocktail. Ketel One Botanical-wodka's veranderen het spel met hun frisse, natuurlijke smaken, en deze cocktail benadrukt hun komkommer- en muntmix perfect. Hoewel je er wat aan moet knoeien, is het gemakkelijk om in een grote batch te maken en te delen met vrienden voor een makkelijk drankje in de zomerse hitte.

2 ons Ketel One Botanical Cucumber & Mint
1 ons limoensap
1 theelepel agave
2 plakjes komkommer
6 muntblaadjes
1 plak serrano of jalapeño peper
1 1/2 ounces sodawater naar boven

Kluts komkommer, serrano en muntblaadjes met limoensap en agavesiroop in shakebeker, voeg Ketel One toe en schud gedurende acht seconden lichtjes met ijs. Zeef in glas over ijs. Garneer met een takje munt en een limoenschijfje.

Rode Rumpunch. Met dank aan Bacardí


12 Picknick Sandwich Recepten om buiten van te genieten

Zodra het warme weer toeslaat, maak je je klaar om naar buiten te gaan voor een picknick in het park of de tuin. Gewapend met een rieten mand gevuld met vers fruit, snacks, individuele desserts en misschien een fles wijn of twee, ben je op weg naar een complete en heerlijke lunch. Neem voor het hoofdgerecht broodjes mee. Alle recepten voor picknicksandwiches hier kunnen ruim van tevoren worden gemaakt of vlak voordat je de deur uitgaat, en hoe dan ook, ze zullen niet veel tijd kosten om te bereiden.

Onze meest kindvriendelijke optie is Triple Decker PB & J Tea Sandwiches. Verdeel pindakaas en je favoriete soort fruitgelei tussen twee verschillende lagen en snijd in afzonderlijke porties. Het is een upgrade van de klassieker die precies goed voelt voor deze zomerse gelegenheid.

Maak voor de volwassenen een Muffaletta. Het heeft meerdere lagen Italiaans vleeswaren en kazen gelaagd in een rond brood. Deze klassieke New Orleans-sandwich moet de dag voor je picknick worden bereid, zodat de smaken zich kunnen vermengen nadat alles tussen het brood is gelaagd, in plastic is gewikkeld, in de koelkast moet worden geplaatst en afgedekt met zware blikken of een gietijzeren koekenpan om de ingrediënten te comprimeren voor een beter hanteerbare sandwich.

We hebben ook twee recepten voor clubsandwiches met kip die precies goed zijn voor uw picknick & mdashone bevat gepaneerde kipkoteletten en de andere is gemaakt met geroosterde kip. Beide bevatten spek, avocado, sla, tomaat en mayonaise voor een eenvoudige maar bevredigende picknicklunch.

Bereid voor je volgende picknick-uitje een van deze sandwichrecepten en bereid je voor op een fantastische lunch.


30 Wrap-recepten om je lunchspel naar een hoger niveau te tillen

Je weet dat het inpakken van je eigen lunch je serieus geld kan besparen (meer dan $ 500 per jaar!) & mdash, maar de gedachte elke dag dezelfde salades, sandwiches en soepen te eten, kan iedereen naar de dichtstbijzijnde drive-thru leiden. Raak niet verstrikt in een sleur van het bereiden van maaltijden, en je denkt er niet eens aan om naar de kantine op kantoor te gaan. Hoe? Verfris je lunchroutine door een paar wraps toe te voegen aan de wekelijkse rotatie. Deze wrap-recepten halen het beste uit gedurfde smaken en seizoensgebonden ingrediënten en zijn ook gemakkelijk te vervoeren! (Pro-tip: verdeel sauzen en specerijen tussen de vullingen, niet op de wikkels zelf, om te voorkomen dat wikkels drassig worden).

Of je nu brainstormt over manieren om spinazie, volkoren of glutenvrije wraps te vullen (zoals deze cheesy!), te kiezen tussen recepten met kip wrap, vegetarische wrap recepten of klassieke tortilla wrap recepten, we hebben ideeën voor je. We delen onze favoriete burrito's, gyros en slawraps, evenals verschillende manieren om zuidwestelijke, Italiaanse en Vietnamese smaken in je middagmaal te verwerken. Er zijn goed-voor-je-wraps boordevol belangrijke voedingsstoffen (ja, wraps kunnen gezond zijn!), en waanzinnig toegeeflijke opties voor de dagen dat je jezelf gewoon wilt trakteren. Omdat maandagen niet zo slecht lijken (en afhalen is veel minder verleidelijk) als je een Buffalo Chicken Salad Wrap hebt om naar uit te kijken.


Verwelkom de lente met een picknick

Het is een langzame kruip van het einde van de winter naar het begin van de lente in New England. Maar dan komt die eerste warme dag en de lucht is vol waanzinnige energie - iedereen, ga naar buiten! Je hoeft maar één ding te doen: wat eten koken, inpakken en zonnebaden.

Soms valt die dag in maart, dus pakken we extra dekens en een thermoskan warme thee in, voor het geval dat. Maar vaak rolt het pas rond in mei, wanneer we uren kunnen kamperen, vangen, lezen, hommels achtervolgen en de bloesems aan de fruitbomen inademen.

Picknickmenu's zijn geen rocket science. Maar het helpt om na te denken over welk voedsel goed reist, goed smaakt bij kamertemperatuur, netjes blijft als het wordt gegeten en wordt gevuld - hoe minder spullen je hoeft mee te slepen, hoe beter - vooral als je picknick ook dienst doet als stadsexcursie. In de vele jaren dat we in Boston wonen, hebben we een groot deel van de groene ruimten van de stad verkend. Hier zijn een paar van onze favoriete stedelijke plekken om een ​​picknickdeken uit te breken.

Kasteeleiland
ZUID BOSTON

Castle Island ligt direct onder een vliegroute. Als je kleine kinderen hebt, is dit een goede en fascinerende zaak. En het is slechts een van de vele leuke attracties op deze plek op het puntje van Southie. Ik tel de ongeëvenaarde mensen kijken hoog op de lijst die mijn kinderen zouden kunnen pleiten voor de grote speeltuin of het strand aan de baai, perfect om hun vangnetten in te dompelen. Maar dan zal ik vragen, hoe zit het met Fort Independence? Ze zullen zeggen, het is cool, maar je kunt er niet naar binnen rennen, en het is nooit open als we gaan. Hoe zit het met het kijken naar de boten die Boston Harbor in- en uitvaren? Of vissen vanaf de pier? Nee, mam, het rolt zeker de enorme met gras begroeide heuvel op Castle Island af! Oh wacht: ik weet waarover we het eens kunnen worden. Sullivan's softserve, toch? Ja!

Copp's Hill Terrace/Langone Park
NOORDELIJK EIND

Als je eenmaal voorbij de goed begaanbare straten van Salem en Hanover in North End bent, onthult de buurt zoveel charmante kleine geheimen - pleinen, tuinen en pocketparken in overvloed. Aan de andere kant van Copp's Hill Burying Ground (een halte op de Freedom Trail), ontdek je een charmant open terras met banken, veel schaduw en uitzicht op de Zakim-brug. Aan de overkant van de straat ligt Langone Park, met jeu de boulesbanen, een speeltuin en een loopbrug met banken direct aan de haven van Boston. Iets eraan voelt alsof je op een geheim bent gestuit.

De openbare tuin
TERUG BAAI

Eens, aan de rand van de lagune in de Public Garden, zagen we een groep mensen gekleed in witte victoriaanse klederdracht: bootshoeden voor de heren, lange jurken met korsetten voor de dames. Ze zaten aan een tafel met een vloeiend wit kleed. Zelfs in 2016 leek de scène niet echt misplaatst. In een deel van de Back Bay dat ooit moerasland was, is dit park sinds 1837 zowel een botanische tuin als een beeldentuin. Je vindt de Swan Boats, het standbeeld van eendjes en - de favoriet van mijn zoons - een enorm beeldhouwwerk van George Washington op paard. Je hoeft je alleen maar een weg te banen naar een plek onder een treurwilg, je deken open te vouwen en je picknick uit te pakken terwijl de klokken luiden van de nabijgelegen Arlington Street Church. Corset jurk optioneel.

Schoolmeester Hill, Franklin Park
ROXBURY

Dit verborgen stukje rust met uitzicht op de golfbaan van Franklin Park is een van mijn favoriete plekken in de stad. Pittoreske stenen ruïnes en mooie priëlen omlijsten de picknicktafels en banken in een klein, schaduwrijk dennenbos. Je mag in de zomermaanden zelfs een houtskoolgrill meenemen, mensen doen dat, samen met geluidssystemen en pop-uptenten voor grote familiereünies. Maar tijdens een rustig lenteweekend heb je waarschijnlijk de plek voor jezelf. Breng hier de hele middag door - in de buurt zijn er verharde paden voor kinderen om te fietsen, scooters of skateboards, en een wijd open veld om te vangen of te vliegeren.


Accessoires

De juiste accessoires kunnen helpen om je picknick naar een hoger niveau te tillen (of gewoon om het vervoeren van je spullen een beetje makkelijker te maken). Van over-the-top decoraties tot meer praktische opties, hier zijn een paar van onze favoriete ideeën.

Koelere make-over

Koelers hebben een bepaalde sfeer op de achterklep die niet het meest visueel aantrekkelijke picknickaccessoire is. Deze eenvoudige doe-het-zelf-tutorial verandert je alledaagse koeler in iets dat er veel high-end uitziet. Het maakt gebruik van contactpapier met houtnerf om het koeldeksel te bedekken, waardoor het er bijna uitziet als een mooi tafelblad.

Picknicktas

Deze picknicktas is een variant op de traditionele mand. De gestroomlijnde tas is veel gemakkelijker mee te nemen in vergelijking met een onhandige grote mand, waardoor het een geweldige optie is als je een eindje naar je bestemming moet lopen of met het openbaar vervoer reist. Bovendien heeft hij nog steeds genoeg ruimte om al je picknickbenodigdheden op te bergen, inclusief veel vakken om je georganiseerd te houden.

Mandvoering

Die picknickgangers die graag georganiseerd blijven, zullen echt dol zijn op deze doe-het-zelfmandvoering. Je borden, bestek en snacks hebben allemaal hun eigen plekje in je mand, dankzij de vakken die in de voering zijn genaaid. Bovendien kun je de stof en stijl naar wens aanpassen.

Ballon Muur

Een ballonmuur is een leuke manier om een ​​gelegenheid in het park te vieren. Omring je picknickkleed eenvoudig met verschillende ballonnen die aan de grond zijn verankerd voor een leuke en grillige sfeer. Bovendien vormen de ballonnen een feestelijke achtergrond voor foto's waarop u geniet van het mooie lenteweer tijdens uw picknick.